PDF

Anunt angajare

Firma noastra angajeaza proaspat absolvent industrie alimentara pentru postul de asistent manager. Firma noastra se ocupa cu activitati de testari ingrediente si aditivi pentru industria carnii. Activitatea noastra se desfasoara in Ucraina si efectuam activitati de testari pentru un producator din Romania. Cerinte:- proaspat absolvent industria alimentara- abilitati in operare pe calculator: Excel, Word si usurinta in a intelege alte programe operationale- abilitati de comunicare;- limba rusa sau limba ucraineana, scris si vorbit fluent- pasaport international valabil si carnet de conducere

Responsabilitati:- intocmirea de rapoarte catre manager in baza informatiilor furnizate de catre angajatii din Ucraina; - analiza datelor primite din Ucraina, compararea acestora cu parametrii impusi si intocmire rapoarte prestabilite catre manager;- deplasari ocazionale in Ucraina;

Mentiune: acest post nu este in vanzari si angajatul nu va avea responsabilitati de promovare si vanzare ci doar activitati de comunicare, analiza si raportare catre manager. Aceasta activitate presupune ca angajatul va avea o activitate de birou in fata calculatorului unde va primi informatiile, le va analiza si va face rapoarte.

Ocazional vor fi deplasari in Ucraina pentru relationarea cu persoanele care vor furniza informatiile. Diploma de inginer este obligatorie dar activitatea ar putea fi realizata si de studenti care isi continua studiile la master sau in alte forme de invatamant.

Contact: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare