PDF

In atentia studentilor

Studentii din Senat si Consiliul Facultatii (si alti studenti interesati) sunt invitati la o intalnire, in cadrul proiectului de educatie nonformala dezvoltat de Universitatea Dunarea de Jos din Galati, œUgal Leadership perspective asupra Leadershipului, care va avea loc la data de 4 Noiembrie 2016, cu incepere de la orele 11.00, in Sala a Senatului a Universitatii de pe strada Domneasca 47.

Proiectul propune o serie de conferinte de inalta tinuta cu reprezentanti ai leadershipului mondial. In acest proiect sunt invitati Ambasadori ai celor mai importante tari ale lumii pentru a prezenta tara pe care o reprezinta si modul in care tara pe care o reprezinta a reusit sa se impuna in leadershipul mondial.

Excelenta Sa, domnul Kim EUN-JOONG“ Ambasadorul Republicii Coreea de Sud in Romania, ne onoreaza cu prezenta in cadrul acestui proiect si va sustine o prezentare pe aceasta tema urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Va rugam sa confirmati prezenta si numarul de persoane pe adresa de email a coordonatorului de proiect: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana miercuri 02 Noiembrie 2016.


Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare