PDF

Indagra 2016

Timp de sase zile, echipa Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi a participat la cel mai mare şi important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, fiind singura facultate de acest gen din România care a participat la acest târg.

Echipa facultăţii – coordonată de dr. ing. Petre Alexe şi compusă din: asistent doctor inginer Cristian Dima, doctorand Carmen Bolea şi Elena Ioniţă, Mihaela Turturică, Marina Chirilă, Mihai Cerbu, Simon Neagu şi Cornel Veliche – a prezentat la târg o gamă variată de produse alimentare inventate de studenţii gălăţeni în cele trei staţii-pilot ale facultăţii (de bere, carne şi lapte), staţii modernizate construite cu 3 milioane de euro, fonduri europene, unităţi ce reproduc la scară mică linii de fabricaţie ale întreprinderilor de produse alimentare.

Mai multe articole din presa referitoare la participarea facultatii la Indagra pot fi accesate la:

http://www.viata-libera.ro/societate/82787-facultatea-de-stiinta-si-industria-alimentara-la-indagra-2016-cum-pot-fi-inlocuiti-aditivii-din-produsele-alimentare

http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/facultatea-de-chimie-alimentara-cauta-agenti-economici-pentru-inventiile-brevetate.html

http://www.presagalatibraila.com/article/gala%C8%9Bi-echipa-facult%C4%83%C8%9Bii-de-chimie-alimentar%C4%83-cu-inven%C8%9Bii-s%C4%83n%C4%83toase-%C8%99i-delicioase-la-indagra

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare