PDF

CURSURI DE LIMBA ENGLEZĂ/FRANCEZĂ PENTRU STUDENȚI

 Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați prin Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic organizează cursuri de formare continuă pentru Limba Engleză/Franceză - Nivelul de competență lingvistică: A1/A2, B1/B2, C1/C2 (specificat în Cadrul European de referință pentru Limbi); durata - 40 de ore, număr total de credite 10, formă de învățământ cu frecvență.

Cursurile sunt destinate în principal studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați, ciclurile de studii I, II și doctoranzilor.

Perioadele de desfășurare se stabilesc în funcție de solicitări și întrunirea numărului necesar formării unei grupe (minim 10 persoane).

 Taxa de participare la curs pentru studenți, masteranzi și doctoranzi este 250 lei/persoană/pe nivel de competență lingvistică.

Având în vedere multitudinea de domenii de licență și masterat în care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați are programe de studii acreditate, Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic poate organiza o gamă foarte variată de programe de formare continuă și de cursuri postuniversitare de formare şi dezvoltare profesională continuă.

 Înscrierile au loc la sediul Departamentului de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic din Galați, strada Domnească, nr.47, sala „U” 109, tel: 0336 130 142, fax: 0236 468 061.

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare