PDF

HEMP MINI-MEAL la Ecotrophelia Europe 2019

Felicitari si multumiri echipei formata din studentele:Laureana Odajiu, Gabriela Danoiu si Alina Bogdan care au reprezentat Romania si Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor la concursul european Ecotrophelia 2019 desfasurat in cadrul Targului ANUGA, 2019, Germania.

alt

Produsul prezentat este o gustare alcătuită dintr-un biscuit şi o cremă vegetală tartinabilă cu pudră proteică de cânepă. Este pentru prima dată în România când se valorifică în această formă planta, cânepa reprezintând o sursă importantă de proteine. Adaosul unor condimente autohtone a permis obtinerea unui produs unic recomandat pentru sportivi, consumatorii vegani, dar si pentru cei care sunt adepţii unui stil de viaţă sănătos.

Multumiri si felicitari colegilor nostri, conf.dr.ing. Daniela Istrati, sef lucr.dr. ing. Eugenia Pricop, sef lucrari dr. ing. Octavian Baston pentru coordonarea stiintifica, suportul si incurajarea studentelor.


Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare