PDF

Universul fascinant al industriei alimentare

DEDICAT LICEENILOR

“Porţi deschise” a avut loc pe data de 25 ianuarie 2014.

Cu toate ca s-a desfăşurat în prima zi de viscol a anului 2014, au fost alături de noi elevi şi cadre didactice de la: Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" din Galaţi, Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galaţi, Liceul Pedagogic "D. P. Perpessicius" din Brăila, Colegiul Tehnic de Alimentaţie şi Turism "Dumitru Moţoc" Galaţi.

“Amicii şi inamicii din farfurie” a avut loc pe data de 22 fabruarie 2014.

Indrumaţi de colegele noastre SL.dr.ing. Oana Cosntantin şi SL.dr.ing. Iulia Bleoanca elevii au preparat iaurt şi pâine în laborator, au realizat singuri preparate microscopice, au mers apoi în staţia pilot de lapte şi au vazut instalaţiile folosite la prepararea produselor lactate.

Au participat elevi şi cadre didactice de la liceele: Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" din Galaţi, Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galaţi, Liceul "Matei Basarab" Măxineni, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi, Liceul Tehnologic din Cudalbi.

“Aditivii alimentari între risc şi necesitate” a avut loc pe data de 1 martie 2014.

Elevii au asistat la o prelegere captivantă realizată de colega nostră Conf.dr.ing. Luminiţa Georgescu, după care, îndrumaţi de colegele SL.dr.ing. Corina Neagu şi As.drd.ing. Dana Moraru au separat coloranţii din bomboanele M&M şi Skittles şi au obţinut icre de Manciuria "simulate".

Au participat elevi şi cadre didactice de la liceele: Liceul Teoretic "Emil Racoviţă" din Galaţi, Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" din Galaţi, Colegiul Economic "Ion Ghica" din Brăila, Liceul cu Program Sportiv din Galaţi, Liceul Tehnologic din Cudalbi.

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare