PDF

O zi în “Unilever Engineers League‟

Bolo team
Echipa de studenţi ai Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi a obţinut premiul al II-lea în competiția Unilever Engineers League.

Andrei Bolocan a povestit impresiile evenimentului pe care l-a numit: O zi în “Unilever Engineers League

- ‟It is not enough to be smart, you need to be practical“ a fost motto-ul echipei mele, SmartMinds, în competiția “Unilever Engineers League‟ , unde prin soluția inovatoare prezentată a reușit să impresioneze juriul în astfel încât să îi fie conferit premiul al doilea.
Poate vă întrebați ce a fost atât de special la această competiție…
În primul rând componența echipei, cu mine inginer de industrie alimentară, cu un viitor inginer mecanic, Savin Timofte, și un viitor inginer automatist, Eugen Alexandru Marin, a creat condițiile obținerii unui rezultat notabil, cu eficiență aproape maximă. Colegii mei m-au făcut mândru că îi am alături.
Deși am experiența a peste 50 de prezentări, am trăit emoția competiției, ca în primii ani de facultate, pentru ca nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării.

Pe de altă parte, tema competiției (optimizarea unei linii de ambalare a margarinei) a fost o provocare inedită. Mai mult, soluția am prezentat-o în fața echipei de ingineri ai fabricii, oameni cu nenumărați ani de experiență, care au privit rezultatul atât din punct de vedere al posibilității de implementare, cât și din punct de vedere economic. Organizarea ireproșabilă, profesionalismul și corectitudinea juriului au ridicat nivelul competiției. A câștigat echipa cu ideea cea mai simplă și practică.

Un mare plus a fost și posibilitatea interacționării între ingineri din diverse domenii. Cine ar fi crezut că un inginer aerospațial sau un inginer chimist este capabil să rezolve un studiu de caz complex, cu accente mai mult de inginerie mecanică. Însă nimic nu este imposibil…am văzut pasiune, ambiție și dorință de cunoaștere.

Orice participare în întreceri profesionale, cu câștigarea sau nu a unui premiu, reprezintă un câștig.

Sper ca prin citirea acestor rânduri să reușesc să vă insuflu mesajul care îmi guvernează viața: ‟Nu contează cât muncești, dacă poți, măcar pentru o clipă, să te bucuri de glorie”.
Mulțumesc colegilor de echipă și celor care m-au ajutat să ajung la nivelul actual de performanță.
Ingineria Are Viitor!...
Andrei Sorin Bolocan
Student Doctorand
Universitatea "Dunărea de Jos"
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Conducerea Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor adreseaza felicitări întregii echipe formate din Andrei Bolocan, Eugen Alexandru Marin şi Savin Timofte pentru clasarea pe podiumul concursului Unilever Engineers League !

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare