PDF

Ziua Cercetarii si a Cercetatorilor

Pe 20 martie 2014 s-au împlinit 40 de ani de la semnarea decretului de înfiinţare a Universităţii din Galaţi, prin unirea Institutului Politehnic cu Institutul Pedagogic, ambele înființate în 1948. Cu acest prilej, în perioada 20-26 martie au fost organizate mai multe festivităţi.
În data de 27 martie a fost sărbătorită Ziua cercetării şi a Cercetătorilor, prilej cu care au fost premiaţi cei mai buni studenţi şi doctoranzi.
  • Premiul pentru performanţă academică a fost acordat studentului Florea Tudorel (anul III IPA), iar premiul pentru performanţă în cercetarea ştiinţifică a fost acordat studentei Stângă Cătălina (anul III CEPA).
  • Premiul Cercetătător eminent pentru rezultate excepţionale în activitatea de cercetare a fost acordat doctoranzilor: Andrei Sorin Bolocan, Cristian Dima și Ștefan Mihai Petrea (Școala doctorală de Inginerie).

Invitatul de onoare al manifestarilor a fost Mihnea Costoiu, ministru delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică din Ministerul Educaţiei Naţionale. Acesta a vizitat şi platformele de cercetare ale Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor – Staţiile pilot de lapte, carne şi bere, Laboratorul de biotehnologii şi Sitemele de acvacultură superintensivă.

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare