PDF

Fise discipline

Disciplina
Fişa disciplinei
ANUL I
Matematică şi statistică I
Matematică şi statistică II
Chimie anorganică şi analitică, analize fizico-chimice
Chimie organică
Chimie fizică şi coloidală
Informatică aplicată şi grafică asistată de calculator I
Informatică aplicată şi grafică asistată de calculator II
Biologie celulară
Biofizică şi fenomene de transfer I
Biofizică şi fenomene de transfer II
Educaţie fizică I
Chimia alimentelor
Educaţie fizică II
Limbă străină I
Limbă străină II
ANUL II
Biochimie I
Biochimie II
Microbiologie generală
Operaţii unitare I
Operaţii unitare II
Elemente de inginerie mecanică
Microbiologie tehnică
Elemente de inginerie electrică
Tehnici de comunicare şi prezentare
Practică
Biotehnologii în industria alimentară I
Inocuitatea produselor alimentare
Biotehnologii în industria alimentară II
Principiile nutriţiei umane
ANUL III
Controlul şi asigurarea calităţii
Utilaj în biotehnologii I
Utilaj în biotehnologii II
Genetică
Biotehnologia culturilor de celule
Enzimologie generală
Enzimologie aplicată
Contabilitate
Proteine din surse neconvenţionale
Practică
Biosenzori
Tehnologii generale în industria alimentară I
Tehnologii generale în industria alimentară II
Inginerie genetică
Tehnici membranare
ANUL IV
Biotehnologii industriale I a
Bioreactoare
Biotehnologii industriale II
Proiectare produse noi
Marketing
Proiect de specialitate (tehnologic)
Biotehnologii industriale I b
Management
Igienă
Calculul economic la proiectele de licenţă
Proiect de specialitate (utilaj)
Proiectarea şi elaborarea proiectului de licenţă
Practică
Biotehnologii de reciclare a produselor reziduale
Biotehnologia drojdiilor de panificaţie şi furajeră
Legislaţie şi protecţia consumatorilor
Ecologie şi protecţia mediului
Acasa Oferta educationala Studii de licenta Biotehnologii pentru industria alimentara

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare

Cautare