PDF

Fise discipline

Disciplina
Fişa disciplinei
ANUL I
Analiza statistică şi proiectarea experimentelor în industria alimentară
Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
Evaluarea caracteristicilor senzoriale ale produselor alimentare
Procedee chimice, microbiologice şi toxicologice avansate de control şi analiza alimentelor I
Procedee chimice, microbiologice şi toxicologice avansate de control şi analiza alimentelor II
Merceologia produselor alimentare
Autentificarea şi expertizarea produselor alimentare
Tehnici experimentale
Epidemiologie şi sănătate publică
Principii de genetică
Trasabilitatea produselor alimentare
Auditul calităţii
ANUL II
Procedee chimice, microbiologice şi toxicologice avansate de control şi analiza alimentelor III
Promovarea produselor în industria alimentară
Legislaţie alimentară internaţională
Controlul sanitar-veterinar
Siguranţa alimentelor în procesarea minimă
Cercetare de marketing
Cercetare proiect disertaţie
Tehnici experimentale
Acasa Oferta educationala Studii de masterat Controlul, expertizarea si siguranta alimentelor

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare

Cautare