PDF

Fise discipline

 
Disciplina
Fişa disciplinei
ANUL I
Comportamentul consumatorului
Managementul afacerilor
Tehnici de comunicare
Alimentație publică și alimentație în turism
Alimente pentru nutriție specială
Alimente dietetice
Trasabilitatea produselor alimentare
Tehnici experimentale
Managementul financiar și tehnici financiar-contabile
Proiectarea și monitorizare evenimentelor turistice
Legislație alimentară internațională
Tehnologii moderne în industria produselor de cofetărie și patiserie
Tehnici neconvenționale de procesare a alimentelor
Utilaje specifice procesării culinare
ANUL II
Managementul calității și siguranței alimentelor
Marketing hotelier și de alimentație publică
Tehnici de comunicare
Sisteme informatice și de comunicare în marketing
Resurse turistice
Cercetare asistată proiect disertație
Managementul serviciilor turistice
Monitoring ecologic și bazele protecției mediului
Tehnici experimentale
Acasa Oferta educationala Studii de masterat Inginerie si management in alimentatie publica si agroturism

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare

Cautare