PDF

Fise discipline

Disciplina
Fişa disciplinei
ANUL I
Principii moderne de nutriţie
Biochimia nutrienților
Fiziologia nutriției de-a lungul ciclului de viață
Nutriția comparată în mediul biologic (lanțul trofic)
Procesarea alimentelor în alimentația publică
Procesarea industrială a alimentelor
Alimentație specială 1 – alimentația la copii
Alimentație specială 2 – alimentația la bătrâni
Gastronomie și procesarea artizanală a alimentelor
Tehnici experimentale
Patologie generală – concepte moderne de interferență cu nutriția bolnavului
Psihologia alimentației umane și legislație nutrițională
ANUL II
Alimentație specială 3 – alimentația la sportivi și în condiții de efort intens
Alimentație specială 4 – alimentația la bolnavi
Boli de nutriție
Suplimente alimentare și medicamente
Management și marketing nutrițional
Siguranța alimentelor
Modul de cercetare, practică şi de elaborare a lucrării de disertaţie

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare