PDF

Fise discipline


Disciplina
Fişa disciplinei
ANUL I
Utilaj special în industria alimentară
Tehnici experimentale
Tehnologia cărnii şi subproduselor*
Tehnologia vinului*
Tehnologia laptelui*
Tehnologia conservelor vegetale*
Tehnologia panificaţiei*
Tehnologia produselor zaharoase şi făinoase*
Tehnologia zahărului*
Tehnologia uleiurilor comestibile*
Tehnologia morăritului*
Tehnologii fermentative*
Metode rapide şi automatizări în microbiologie
Stiluri alimentare
Strategii europene ale alimentului şi de securitate alimentară
Tehnica frigului şi climatizări
Tehnici de membrană
Alimentaţie publică şi alimentaţie în turism
Alimente funcţionale
Controlul statistic al alimentelor
ANUL II
Managementul calităţii şi siguranţei alimentelor
Cercetare de marketing
Proiectarea și promovarea produselor noi
Biotehnologia preparatelor enzimatice
Culturi starter
Bioconversia deseurilor in industria alimentara
Cercetare proiect disertație
Tehnici experimentale
*Se vor alege 2 tehnologii.
Acasa Oferta educationala Studii de masterat Stiinta si ingineria alimentelor

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare

Cautare