Titlul obținut | Inginer |
Codul calificării | L120150040 |
Denumirea calificării | Pescuit și industrializarea peștelui |
Nivelul de studii | Licență |
Domeniul | Ingineria Produselor Alimentare |
Număr de credite | 240 |
Ocupaţii posibile pentru deţinătorul diplomei/calificării
Inginer în industria alimentară (215201); Proiectant inginer produse alimentare (215203); Consilier inginer industria alimentară (215204); Expert inginer industria alimentară (215205); Inspector specialitate inginer industria alimentară (215206); Referent de specialitate inginer industria alimentară (215207); Inginer de cercetare în pescuit şi acvacultură (252208); Asistent de cercetare în pescuit şi acvacultură (252209); Cercetător în domeniul zoologic (254109); Asistent de cercetare în domeniul zoologic (254110); Cercetător în ecologie şi protecţia mediului (254111); Asistent de cercetare în ecologie şi protecţia mediului (254112); Profesor în învăţamântul gimnazial (232201); Programator fabricaţie/lansator fabricaţie (241302); Auditor în domeniul siguranţei alimentare (242320); Muzeograf (243103).