PDF

Activitatea stiintifica studenteasca

În tradiţia Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor activitatea ştiinţifică studenţească a reprezentat o prioritate atât a cadrelor didactice cât şi a studenţilor tuturor programelor de studii.

Activitatea ştiinţifică studenţească se desfăşoară în cadrul cercurilor ştiinţifice studenţeşti asociate disciplinelor de specialitate, în echipe formate din studenţi, masteranzi, doctoranzi şi postdoctorazi la început de carieră.

Tinerii cu aptitudini deosebite pentru activitatea de cercetare ştiinţifică sunt selectaţi pentru a face parte din echipele de cercetare ale granturilor, în care au responsabilităţi clar definite în acord cu competenţele şi cunoştinţele teoretice şi aplicative dobândite şi însuşite în procesul de învăţare.

Sesiunea Ştiinţifică studenţească se desfăşoară în luna mai a fiecărui an, lucrările de cercetare fiind prezentate în cadrul următoarelor secţiuni:
  • Tehnologii alimentare, nutriţie şi calitatea alimentelor;
  • Biotehnologii aplicate;
  • Ecologie, protecţia mediului şi cadastru;
  • Pescuit şi avacultură.
Acasa Studenti Sesiuni stiintifice Activitatea stiintifica studenteasca

Page translate / traducere in pagina

Romanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Urmareste-ne

  

Autentificare

Cautare