În perioada 28 – 29 mai 2020, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, organizează Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, sub egida Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision, online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Secțiuni

Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Vasilica Barbu
Membri:
Conf. univ. dr. ing. Oana Emilia Constantin
 
Șef lucr. dr. ing. Loredana Dumitrașcu
 
Student Iulia Bilec, Anul IV, CEPA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Oana Viorela Nistor

Președinte:
Prof. univ. dr. ing.habil. Daniela Borda
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Corina Neagu
 
Șef lucr. dr. ing. Cristian Vasile Dima
 
Student Larisa Angherl, Anul IV, IPA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Gabriela Ploscuțanu

Secțiunea 3. Environmental science
Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Angelica Ionela Docan
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Adina Popescu
 
Șef lucr. dr. ing. Daniela Cristina Ibănescu
 
Student Monica Badiu (Moraru), Anul II CECM
Secretar 
ing. Alina Antache

 Secțiunea 4. Aquaculture
Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Iulia Rodica Grecu
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Aurelia Nica
 
Șef lucr. dr. ing. Ștefan Mihai Petrea
 
Student Valentina Andreea Dediu, Anul I CECM
Secretar 
ing. Mirela Crețu

Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Luminița Anca Georgescu
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Dana Iulia Moraru
 
Șef lucr. dr. ing. Iulia Lidia Bleoancă
 
Student Bogdan Bocăneală, Anul I CESA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Octavian Baston
 
Instrucțiuni de redactare a prezentărilor
 
Prezentările vor fi redactate în limba engleză și realizate prin intermediul aplicaţiei MS PowerPoint. Se recomandă să conţină un număr de slide-uri corespondent timpului alocat prezentării, respectiv 10 minute.