Despre DOR* și cum îmbinăm știința și ingineria cu povestea în profilul inginerului de la #SIA!

*Denumire de origine românească


Un DOR* românesc care poate fi vândut ca un dar autentic, adică un cântec în care studentul învață un sistem de certificare (Prof. univ. dr. ing. Petru ALEXE).
Studenții și cadrele didactice sunt invitate marți, 2.03.2021 începând cu orele 17.00 la o dezbatere interactivă despre certificarea calității produselor alimentare românești în contextul actual, încercând să conturăm împreună un portret al viitorului inginer de la #SIA și importanța pregătirii de specialitate și transversale pentru integrarea pe piața muncii. Întâlnirea este organizată în mediul on-line, pe platforma Microsoft Teams.

Invitatul special este drd. Ștefăniță Decebal PĂDURE, Președintele Asociației pentru Promovarea Produsului Românesc, reprezentatul Patronatelor la Comitetul Economic și Social European, doctorand al Universității Dunărea de Jos din Galați.

Dezbaterea se va desfășura sub egida:
 
Spune-mi și uit.
Învață-mă și îmi amintesc.
Implică-mă și învăț. (un citat promovat de Benjamin Franklin).

Întâlnirea face parte din seria evenimentelor organizate de Departamentului de relații cu studenții și orientare profesională (DOPS-SIA) și Compartimentul de Marketing Academic, dedicate studenților Facultății SIA, care au ca scop orientarea formării educaționale în acord cu cerințele pieței muncii și ale angajatorilor.

Cadrele didactice iși pot exprima intenția de a participa la întâlnire la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.