Tineri în arenă. Aplică cu o idee de business

Cel mai mare eveniment de business adresat Generației Z

 
Tinerii în Arenă este evenimentul care aduce împreună energia antreprenorială a tinerilor din România pe un format de tipul Imperiul Leilor/ Arena Leilor/ Shark Tank/ Dragons Den dedicat tinerilor din Generația Z.
 
Pe lângă ideile de business care sunt identificate și promovate, tineri din toata țara iau contact cu partea mai puțin văzută a antreprenoriatului și primesc sfaturi cu privire la pașii pe care trebuie să îi facă în a-și transforma ideea într-un business. Aducem la suprafață ideile antreprenorilor tineri din GenZ care au acces la mentori care să îi ajute să își dezvolte ideile de business și să devină “investibili”.
 
Formatul este același cu cel de la Imperiul Leilor/ Arena Leilor, în care sunt invitaţi antreprenori mari din România precum Dragoş Petrescu, Dragoş Anastasiu, Cristina Bâtlan, Cristian Oneţiu, Felix Pătrăşcanu, Bogdan Micu.
Studenții care au deja o idee de afacere, pot aplica pentru participare la eveniment. Instrucţiunile pentru înscriere se găsesc la: https://vsfa.ro/tinerii-in-arena/. Înscrierile sunt deschise până duminică seara (28 februarie).