"Towards a healthy and safe diet" - Webinar interactiv DISH

SafeConsume este numele unui proiect de cercetare European (safeconsume.eu), în care Facultatea Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor este membră. De la începutul anului 2022, SafeConsume a format, împreună cu alte patru proiecte europene, consorţiul DISH, cu scopul de a intensifica preluarea rezultatelor cercetărilor. 

Consorţiul DISH vă invită să participaţi la un webinar interactiv cu coordonatorii proiectelor şi invitaţi cheie din sistemul alimentar: "Towards a healthy and safe diet" (Pentru o dietă sănătoasă şi lipsită de probleme de siguranţă alimentară) în data de 6 Aprilie 2022, 10:00-12:00 CET (11.00-13.00 ora României).


Acţiunea are ca scop unirea forţelor din domeniul academic şi politic pentru a discuta cum cercetarea şi inovarea pot ajuta autorităţile să creeze un viitor în care ceea ce se mănâncă să fie sănătos atât din punct de vedere nutriţional, cât şi din punctul de vedere al siguranţei alimentare. 


Participarea la eveniment este liberă atât pentru studenţi și elevi, cât şi pentru cadre didactice - vă rugăm să încurajaţi să participe şi alte persoane interesate.

Mai multe informaţii despre eveniment şi înregistrare ca participant găsiţi la https://foodsafety4.eu/dish-cluster/.
Mai multe date despre DISH găsiți la https://www.youtube.com/watch?v=0lOZiXnXXbM.