Misiunea
|
Programului de studiu este în acord cu misiunea Facultăţii şi a Departamentului organizator şi vizează obiective generale şi specifice cu referire la:
|
Competențe profesionale
|
Utilizarea şi conducerea tehnologiilor avansate în industria alimentară;
Identificarea şi aplicarea unor metode de cercetare în domeniul ştiinţei alimentelor, tehnologiilor alimentare, utilajelor specifice industriei alimentare şi biotehnologie;
Managementul unui sistem nutriţional de procesare;
Managementul unui sistem de valorificare subproduse, tratare deşeuri şi protecţia mediului;
Proiectarea şi promovarea de produse alimentare şi aplicare de strategii în domeniul alimentaţiei;
Identificarea şi aplicarea unor strategii de cercetare.
|
Competențe transversale |
Formarea şi dezvoltarea aptitudinii de lider de echipă şi a gândirii critice;
Dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale, competenţelor participative în echipe de producţie - cercetare - dezvoltare şi de management aplicat;
Amplificarea dezvoltării activităţilor independente, activităţilor de cercetare - dezvoltare şi a spiritului de învăţare continuă cu respectarea principiilor eticii şi deontologiei profesionale.
|