Ingineria produselor alimentare

 

An de studiu Planuri de învățământ Disciplină/Fișă de disciplină
Anul I Plan de învățământ Analiză matematică
    Chimie anorganică și analitică
    Chimie organică I
    Chimie fizică și coloidală
    Informatică aplicată
    Politici și strategii globale de securitate alimentară
    Comportamentul consumatorului
    Educație fizică și sport
    Matematici speciale
    Fizică
    Chimie organică II
    Grafică asistată de calculator
    Limbă modernă I
    Limbă modernă II
Anul II Plan de învățământ Biochimie
    Chimia alimentelor
    Microbiologie generală
    Operaţii unitare în industria alimentară I
    Operații unitare în industria alimentară II
    Elemente de inginerie mecanică
    Inocuitatea produselor alimentare
    Principii şi metode de conservare a produselor alimentare I
    Principii și metode de conservare a produselor alimentare II
    Principiile nutriţiei umane
    Elemente de inginerie electrică
    Limbi moderne I
    Educație fizică și sport
    Practică de domeniu
    Comunicare
Anul III Plan de învățământ Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
    Microbiologie specială
    Controlul şi asigurarea calităţii în industria alimentară
    Tehnologii în industria cărnii
    Tehnologia morăritului I
    Tehnologia morăritului II
    Tehnologii în industria laptelui
    Analize senzoriale
    Tehnologia malțului și a berii
    Tehnologii generale în industria alimentară
    Utilaje în industria alimentară
    Tehnologia panificației
    Practică de specialitate
    Biotehnologii speciale
    Tehnologia prelucrării legumelor și fructelor
    Climatizări și instalații de frig
    Metode enzimatice și imunologice de analiză
    Metode cromatografice și electroforetice de analiza alimentelor
    Bazele gastronomiei şi gastrotehniei
Anul IV Plan de învățământ Utilaje în industria alimentară
    Marketing
    Legislație în industria alimentară
    Tehnologia uleiului si a margarinei
    Tehnologia produselor zaharoase
    Tehnologii în industria produselor făinoase
    Tehnologia zahărului
    Management
    Ecologie și protecția mediului
    Falsificarea și autentificarea produselor alimentare
    Ambalarea, etichetarea și designul în industria alimentară
    Elaborarea proiectului de diplomă
    Practică pentru proiectul de diplomă
    Proiectarea produselor noi
    Igiena societăților din industria alimentară
    Tehnologia vinului, oțetului și a băuturilor distilate
    Controlul statistic al alimentelor
    Control sanitar veterinar și siguranța alimentelor
    Control fitosanitar