Anul de studiu | Plan de învățământ | Fișa disciplină |
Anul III | Plan de învățământ | Aditivi şi ingrediente în industria alimentară |
Bazele gastronomiei şi gastrotehniei | ||
Microbiologie generală | ||
Stiluri alimentare | ||
Tehnologii generale în industria alimentară | ||
Analiză senzorială | ||
Produse de panificaţie, patiserie, produse făinoase şi produse zaharoase | ||
Prelucrarea materiilor prime de origine animală | ||
Tehnologia produselor de catering | ||
Utilaje în industria alimentară | ||
Practică de specialitate | ||
Exploatarea sistemelor tehnice din unitățile de alimentație publică | ||
Tehnologia prelucrării produselor pădurii | ||
Prelucrarea materiilor prime de origine vegetală | ||
Controlul şi asigurarea calităţii în industria alimentară | ||
Climatizări și instalații frigorifice | ||
Metode enzimatice și imunologice de analiză | ||
Metode cromatografice și electroforetice de analiza alimentelor | ||
Procesarea minimă atermică şi termică a produselor alimentare | ||
Anul IV | Plan de învățământ | Utilaje în industria alimentară |
Gastronomie internaţională | ||
Tehnica servirii | ||
Proiectarea amenajărilor în alimentație publică | ||
Managementul ospitalităţii | ||
Marketing | ||
Băuturi în alimentaţie publică | ||
Ambalarea, etichetarea și designul în industria alimentară | ||
Management | ||
Legislație în industria alimentară | ||
Ecologie şi protecţia mediului | ||
Igiena societăților din industria alimentară | ||
Elaborarea proiectului de diplomă | ||
Practică pentru proiectul de diplomă | ||
Proiectarea produselor noi | ||
Falsificări ale produselor alimentare şi identificarea lor | ||
Controlul statistic al alimentelor | ||
Controlul sanitar-veterinar și siguranța alimentelor | ||
Controlul fitosanitar |