Tehnologie și control în alimentație publică

Anul de studiu Plan de învățământ Fișa disciplină
Anul III Plan de învățământ Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
    Bazele gastronomiei şi gastrotehniei
    Microbiologie generală
    Stiluri alimentare
    Tehnologii generale în industria alimentară
    Analiză senzorială
    Produse de panificaţie, patiserie, produse făinoase şi produse zaharoase
    Prelucrarea materiilor prime de origine animală
    Tehnologia produselor de catering
    Utilaje în industria alimentară
    Practică de specialitate
    Exploatarea sistemelor tehnice din unitățile de alimentație publică
    Tehnologia prelucrării produselor pădurii
    Prelucrarea materiilor prime de origine vegetală
    Controlul şi asigurarea calităţii în industria alimentară
    Climatizări și instalații frigorifice
    Metode enzimatice și imunologice de analiză
    Metode cromatografice și electroforetice de analiza alimentelor
    Procesarea minimă atermică şi termică a produselor alimentare
Anul IV Plan de învățământ Utilaje în industria alimentară
    Gastronomie internaţională
    Tehnica servirii
    Proiectarea amenajărilor în alimentație publică
    Managementul ospitalităţii
    Marketing
    Băuturi în alimentaţie publică
    Ambalarea, etichetarea și designul în industria alimentară
    Management
    Legislație în industria alimentară
    Ecologie şi protecţia mediului
    Igiena societăților din industria alimentară
    Elaborarea proiectului de diplomă
    Practică pentru proiectul de diplomă
    Proiectarea produselor noi
    Falsificări ale produselor alimentare şi identificarea lor
    Controlul statistic al alimentelor
    Controlul sanitar-veterinar și siguranța alimentelor
    Controlul fitosanitar