Controlul și expertiza produselor alimentare

Anul de studiu  Plan de învățământ Fișe de disciplină 
Anul III Plan de invățământ Aditivi şi ingrediente în industria alimentară
    Microbiologie specială
    Managementul calității I
    Managementul calității II
    Tehnologii generale în industria alimentară I
    Tehnologii generale în industria alimentară II
    Analize senzoriale
    Procesarea minimă atermică şi termică a produselor alimentare
    Utilaje în industria alimentară
    Practică de specialitate
    Metode spectroscopice de analiză a alimentelor
    Metode cromatografice și electroforetice de analiza alimentelor
    Metode enzimatice și imunologice de analiză
    Biotehnologii speciale
    Tehnologii în industria cărnii
    Tehnologii în industria laptelui
    Tehnologia prelucrării legumelor și fructelor
    Tehnologia malțului și a berii
    Tehnologia panificaţiei
Anul IV Plan de învățământ Utilaje în industria alimentară
    Proiectarea produselor noi
    Marketing
    Expertiză și siguranță alimentară
    Controlul statistic al alimentelor
    Autentificarea și falsificarea alimentelor I
    Autentificarea și falsificarea alimentelor II
    Management
    Ecologie şi protecţia mediului
    Legislație în industria alimentară
    Ambalarea, etichetarea și designul în industria alimentară
    Igiena societăților din industria alimentară
    Elaborarea proiectului de diplomă
    Practică pentru proiectul de diplomă
    Controlul sanitar veterinar şi siguranţa alimentelor
    Control fitosanitar
    Tehnologia vinului, oțetului și a băuturilor distilate