Nutriție

Anul de studiu Plan de învățământ Fișe discipline
Anul I Plan de învățământ Principii moderne de nutriţie
    Biochimia nutrienţilor
    Fiziologia nutriţiei de-a lungul ciclului de viaţă
    Nutriţia comparată în mediul biologic (lanţul trofic)
    Procesarea alimentelor în alimentaţia publică
    Procesarea industrială a alimentelor
    Alimentaţie specială 1 - alimentaţia la copii
    Alimentaţie specială 2 - alimentaţia la bătrâni
    Gastronomie şi procesarea artizanală a alimentelor
    Patologie generală - concepte moderne de interferenţă cu nutriţia bolnavului
    Psihologia alimentaţiei umane şi legislaţie nutriţională
    Tehnici experimentale
    Controlul statistic al alimentelor
    Practică
Anul II Plan de învățământ Alimentaţie specială 3 - alimentaţia la sportivi şi în condiţii de efort intens
    Alimentaţie specială 4 - alimentaţia la bolnavi
    Boli de nutriţie
    Suplimente alimentare şi medicamente
    Management şi marketing nutriţional
    Siguranţa alimentelor
    Tehnici experimentale
    Modul de cercetare, practică şi de elaborare a lucrării de disertație 
    Etică şi integritate academică

 

  • Admitere
  • Contact