| Anul de studiu | Plan de învățământ | Fișa disciplină |
| Anul III | Plan de învățământ | Aditivi şi ingrediente în industria alimentară |
| Bazele gastronomiei şi gastrotehniei | ||
| Microbiologie generală | ||
| Stiluri alimentare | ||
| Tehnologii generale în industria alimentară | ||
| Analiză senzorială | ||
| Produse de panificaţie, patiserie, produse făinoase şi produse zaharoase | ||
| Prelucrarea materiilor prime de origine animală | ||
| Tehnologia produselor de catering | ||
| Utilaje în industria alimentară | ||
| Practică de specialitate | ||
| Exploatarea sistemelor tehnice din unitățile de alimentație publică | ||
| Tehnologia prelucrării produselor pădurii | ||
| Prelucrarea materiilor prime de origine vegetală | ||
| Controlul şi asigurarea calităţii în industria alimentară | ||
| Climatizări și instalații frigorifice | ||
| Metode enzimatice și imunologice de analiză | ||
| Metode cromatografice și electroforetice de analiza alimentelor | ||
| Procesarea minimă atermică şi termică a produselor alimentare | ||
| Anul IV | Plan de învățământ | Utilaje în industria alimentară |
| Gastronomie internaţională | ||
| Tehnica servirii | ||
| Proiectarea amenajărilor în alimentație publică | ||
| Managementul ospitalităţii | ||
| Marketing | ||
| Băuturi în alimentaţie publică | ||
| Ambalarea, etichetarea și designul în industria alimentară | ||
| Management | ||
| Legislație în industria alimentară | ||
| Ecologie şi protecţia mediului | ||
| Igiena societăților din industria alimentară | ||
| Elaborarea proiectului de diplomă | ||
| Practică pentru proiectul de diplomă | ||
| Proiectarea produselor noi | ||
| Falsificări ale produselor alimentare şi identificarea lor | ||
| Controlul statistic al alimentelor | ||
| Controlul sanitar-veterinar și siguranța alimentelor | ||
| Controlul fitosanitar |
