Controlul, Expertizarea și Siguranța Alimentelor

Anul de studiu Plan de învățământ Fișa de disciplină
Anul I Plan de învățământ Analiza statistică și proiectarea experimentelor în industria alimentară
    Principii de genetică
    Managementul calității și siguranței alimentelor
    Evaluarea caracteristicilor senzoriale ale produselor alimentare
    Procedee chimice, microbiologice și toxicologice avansate de control și analiza alimentelor I
    Procedee chimice, microbiologice și toxicologice avansate de control și analiza alimentelor II
    Tehnici experimentale I
    Autentificarea și expertizarea produselor alimentare
    Competențe digitale avansate
    Securitate alimentară
    Epidemiologie și sănătate publică
    Reologia produselor alimentare
    Trasabilitatea produselor alimentare
    Managementul riscului și al deciziei
    Auditul calității
    Practică
Anul II Plan de învățământ Procedee chimice, microbiologice și toxicologice avansate de control și analiza alimentelor
    Controlul sanitar-veterinar
    Siguranța alimentelor în procesarea minimă
    Promovarea produselor în industria alimentară
    Legislaţie alimentară internațională
    Tehnici experimentale
    Modul de cercetare, practică şi de elaborare a lucrării de disertație
    Etică şi integritate academică
    Aspecte economice ale calității și siguranței alimentare
    Cercetare de marketing
    Practică

 

  • Admitere
  • Contact