Inginerie și management în alimentație publică și agroturism

Anul de studiu Plan de învățământ Fișa disciplinei
Anul I Plan de învățământ Comportamentul consumatorului
    Tehnici de comunicare
    Managementul afacerilor
    Tehnici experimentale
    Alimentaţie publică şi alimentaţie în turism
    Alimente pentru nutriție specială
    Alimente dietetice
    Trasabilitatea produselor alimentare
    Tehnologii moderne în gastronomie
    Tehnologii moderne în industria produselor de cofetărie și patiserie
    Tehnici neconvenționale de procesare a alimentelor
    Utilaje specifice procesării culinare
    Sisteme de automatizare în industria serviciilor turistice
    Practică
    Managementul resurselor umane
    Management financiar și tehnici financiar-contabile
    Proiectarea și monitorizarea evenimentelor turistice
    Legislaţie alimentară internațională
    Cercetare de marketing
    Macroeconomie
Anul II Plan de învățământ Managementul calității și siguranței alimentelor
    Marketing hotelier și de alimentație publică
    Tehnici de comunicare
    Sisteme informatice și de comunicare în marketing
    Resurse turistice
    Tehnici experimentale
    Modul de cercetare, practică şi de elaborarea lucrării de disertaţie
    Etică şi integritate academică
    Managementul serviciilor turistice
    Amenajarea structurilor agroturistice
    Ecologie
    Monitoring ecologic și bazele protecției mediului
    Practică

 

  • Admitere
  • Contact