Știința și ingineria alimentelor

Anul de studiu  Plan de învățământ   Fișa disciplinei
Anul I Plan de învățământ Utilaj special în industria alimentară
    Tehnici experimentale
    Tehnologia cărnii şi subproduselor
    Tehnologia vinului
    Tehnologia laptelui
    Tehnologia conservelor vegetale
    Tehnologia panificației
    Tehnologia produselor zaharoase
    Tehnologia zahărului
    Tehnologia uleiurilor comestibile
    Tehnologia morăritului
    Tehnologii fermentative
    Practică
    Biostatistică
    Metode rapide şi automatizări în microbiologie
    Bioetică
    Stiluri alimentare
    Cererea alimentară
    Comportamentul consumatorului
    Strategii europene ale alimentului şi de securitate alimentară
    Legislaţie internaţională
    Macroeconomie
    Exploatarea, întreţinerea şi repararea utilajelor
    Automatizări în industria alimentară
    Tehnica frigului şi climatizări
    Tehnici de membrană
    Reologia produselor alimentare
    Alimente dietetice
    Alimentaţie publică şi alimentaţie în turism
    Alimente funcționale
    Fiziologie
    Trasabilitatea produselor alimentare
    Controlul statistic al alimentelor
    Merceologia produselor alimentare
Anul II Plan de învățământ Managementul calității și siguranței alimentelor
    Cercetare de marketing
    Proiectarea și promovarea produselor noi
    Tehnici experimentale
    Modul de cercetare, practică şi de elaborare a lucrării de disertație (practică deModul de cercetare, practică şi de elaborare a lucrării de disertație 
    Etică şi integritate academică
    Biotehnologia preparatelor enzimatice
    Inginerie genetică și producția de alimente
    Culturi starter
    Bioaditivi și bioingrediente
    Epurarea apelor reziduale
    Bioconversia deșeurilor din industria alimentară
    Biomasă furajeră și alimentară din produse alimentare
    Practică
  • Admitere
  • Contact