• 0336 130 177
  • secretar.sia@ugal.ro
  • Luni-Joi 08:00-16:00, Vineri 8:00-14:00
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Acasă
  • Despre
    • Prezentare
      • Istoric
      • Cuvântul Decanului
      • Plan strategic
      • Plan operațional
      • Galerie foto
    • Organizare
      • Conducere executivă
      • Consiliul facultății
        • Hotărâri ale Consiliului Facultății
      • Comisiile Consiliului Facultății
      • Organigramă
      • Rapoarte de evaluare internă
      • Regulamente și proceduri
    • Departamente
      • Știinta Alimentelor, Ingineria Alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură
        • Profesori
        • Conferențiari
        • Șef lucrări
    • Facultatea în imagini

      Img 1101
      Img 1101
      Fsia A1901a27bc
      Fsia A1901a27bc
      Img 1086 927ac50ae6
      Img 1086 927ac50ae6
      Img 1187 9ad7fb8004
      Img 1187 9ad7fb8004
      Img 1146 Ba7681df3e
      Img 1146 Ba7681df3e
      Img 1099 Fdc4b39c57
      Img 1099 Fdc4b39c57
  • Studenți
    • General
      • Programarea examenelor
      • Programarea restanțelor
      • Examene de finalizare studii
      • Practica
      • Tabere studențești
      • Burse private
      • Regulamentul Activităţii Universitare a Studenţilor
      • Departamentul Relații cu studenții și orientare profesională (DOPS-SIA)
      • Grupe studenți
      • Burse
      • Rezultatele repartizarii studenților pe specializări, anul III
      • Orare
      • Structura anului universitar
      • Clasificări pentru anul universitar 2022/2023, cu formele de finanțare
      • Consultații
    • Erasmus

    • Școli de vară

    • Licență
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Știința Mediului
      • Domeniul Zootehnie
      • Domeniul Biotehnologii
    • Master
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Inginerie și management în agricultură şi dezvoltare rurală
      • Domeniul Biotehnologii
      • Domeniul Știința Mediului
    • Doctorat
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Biotehnologii
      • Domeniul Inginerie Industrială
      • Proiecte doctorale și postdoctorale
      • Direcţii şi teme de cercetare dezvoltate în cadrul programelor de studii doctorale
  • Educație
    • Programe de Licență
      • Ingineria produselor alimentare
      • Controlul și expertiza produselor alimentare
      • Tehnologie și control în alimentație publică
      • Biotehnologii pentru industria alimentară
      • Piscicultura și acvacultură
      • Antreprenoriat în producția alimentară
    • Programe de Master
      • Știința și Ingineria Alimentelor
      • Controlul, Expertizarea și Siguranța Alimentelor
      • Nutriție
      • Știința și Ingineria Bioresurselor Acvatice
      • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism
      • Biotehnologia resurselor naturale
      • Controlul și expertizarea calității mediului
      • Expertizarea in combaterea fraudelor alimentare (la Buzău)
    • Programe de Doctorat
      • Ingineria produselor alimentare
      • Biotehnologii
      • Ingineria Industrială
  • Cercetare
    • Centre de cercetare
      • Centrul Integrat de Cercetare, Expertiza si Transfer tehnologic in Industria Alimentara
      • Centrul Roman pentru Modelarea Sistemelor de Recirculante de Acvacultura
      • Laboratorul de analize fizico-chimice și microbiologice ale alimentelor
      • Ofertă consultanță, expertiză și servicii centre de cercetare
    • Publicații
      • The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI - Food Technology
      • Innovative Romanian Food Biotechnology
    • Evenimente științifice
      • Simpozionul EuroAliment
      • Sesiune științifică studențească
      • Workshopuri
    • Rezultate ale activităților CDI
      • Articole publicate în reviste cotate Web of Science (Clarivate Analytics)
      • Articole publicate în baze de date internaționale
      • Brevete acordate și documentații depuse 2015-2022
      • Cărți și capitole in edituri internaționale și naționale
      • Premii internaționale și naționale
      • Proiecte în implementare
  • Admitere
  • Știri
    • Pe aripi de zână - drumul trofeului Ecotrophelia Gold 2018, de la Paris la Galați
    • Consumatorii și siguranța alimentară - cercetare europeană de top în proiectul SafeConsume*
    • Tradiția învățării în stațiile pilot
    • Premii speciale pentru doctoranzii Facultății la Conferința Școlilor Doctorale
    • Absolvenți cu care ne mândrim: Prof. dr. ing. Carmen I. Moraru a fost aleasă Fellow a Institute of Food Technologists din Statele Unite ale Americii
    • Inginer tehnolog in industria cărnii
    • Anunt angajare inginer tehnolog industria cărnii
    • Anunț angajare Inginer Piscicol
    • Anunț angajare
    • Anunț angajare unitate prelucrare carne
    • Anunț angajare societate cu profil panificație, patiserie
    • Anunț stagii de practică și posibilitate de angajare
    • Anunț angajare inginer tehnolog și operator producție
    • Anunț angajare inginer de vânzări debutant
  • Planuri de învățământ
    • Ingineria produselor alimentare
    • Controlul și expertiza produselor alimentare
    • Tehnologie și control în alimentație publică
    • Antreprenoriat în producție alimentară
    • Piscicultură și acvacultură
    • Știința și ingineria alimentelor
    • Controlul, Expertizarea și Siguranța Alimentelor
    • Nutriție
    • Știința și Ingineria Bioresurselor Acvatice
    • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism
    • Biotehnologia resurselor naturale
    • Controlul și expertizarea calității mediului
    • Expertizarea in combaterea fraudelor alimentare (la Buzău)
  • Contact

Plan strategic

Plan strategic Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor 2025-2029 Anexă
Plan strategic Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor 2020-2024 

Legaturi utile

  • Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
  • Campusul Studențesc Galați
  • Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră
  • UGAL Jobs
  • Liga Studenților din Galați
  • Erasmus
  • Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic
  • Biroul Acte Studii

Resurse ale universității

  • Admitere
  • Webmail
  • Situații scolare
  • Înregistrare electronică studenți
  • Platforma Microsoft Teams

Ultimele încărcări

  • Admitere 2025 03 Aprilie 2025
  • Admitere 2025 20 Martie 2025
  • Admitere 2025 la Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor 20 Martie 2025
  • Anunț important - Înscrieri în anul universitar 2024/2025 23 Septembrie 2024

Contact

Adresa: Str. Domnească, nr. 111, Galați
Telefon: 0336 130 177 
Fax: 0236 460 165 
E-mail: secretar.sia@ugal.ro 
Coordonate GPS: 45°26'47.1"N 28°03'09.9"E

© 2025 Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
  • Acasă
  • Despre
    • Prezentare
      • Istoric
      • Cuvântul Decanului
      • Plan strategic
      • Plan operațional
      • Galerie foto
    • Organizare
      • Conducere executivă
      • Consiliul facultății
        • Hotărâri ale Consiliului Facultății
      • Comisiile Consiliului Facultății
      • Organigramă
      • Rapoarte de evaluare internă
      • Regulamente și proceduri
    • Departamente
      • Știinta Alimentelor, Ingineria Alimentelor, Biotehnologii și Acvacultură
        • Profesori
        • Conferențiari
        • Șef lucrări
  • Studenți
    • General
      • Programarea examenelor
      • Programarea restanțelor
      • Examene de finalizare studii
      • Practica
      • Tabere studențești
      • Burse private
      • Regulamentul Activităţii Universitare a Studenţilor
      • Departamentul Relații cu studenții și orientare profesională (DOPS-SIA)
      • Grupe studenți
      • Burse
      • Rezultatele repartizarii studenților pe specializări, anul III
      • Orare
      • Structura anului universitar
      • Clasificări pentru anul universitar 2022/2023, cu formele de finanțare
      • Consultații
    • Licență
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Știința Mediului
      • Domeniul Zootehnie
      • Domeniul Biotehnologii
    • Master
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Inginerie și management în agricultură şi dezvoltare rurală
      • Domeniul Biotehnologii
      • Domeniul Știința Mediului
    • Doctorat
      • Domeniul Ingineria Produselor Alimentare
      • Domeniul Biotehnologii
      • Domeniul Inginerie Industrială
      • Proiecte doctorale și postdoctorale
      • Direcţii şi teme de cercetare dezvoltate în cadrul programelor de studii doctorale
    • Grupe studenți
    • Consultații
  • Educație
    • Programe de Licență
      • Ingineria produselor alimentare
      • Controlul și expertiza produselor alimentare
      • Tehnologie și control în alimentație publică
      • Biotehnologii pentru industria alimentară
      • Piscicultura și acvacultură
      • Antreprenoriat în producția alimentară
    • Programe de Master
      • Știința și Ingineria Alimentelor
      • Controlul, Expertizarea și Siguranța Alimentelor
      • Nutriție
      • Știința și Ingineria Bioresurselor Acvatice
      • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism
      • Biotehnologia resurselor naturale
      • Controlul și expertizarea calității mediului
      • Expertizarea in combaterea fraudelor alimentare (la Buzău)
    • Programe de Doctorat
      • Ingineria produselor alimentare
      • Biotehnologii
      • Ingineria Industrială
  • Cercetare
    • Centre de cercetare
      • Centrul Integrat de Cercetare, Expertiza si Transfer tehnologic in Industria Alimentara
      • Centrul Roman pentru Modelarea Sistemelor de Recirculante de Acvacultura
      • Laboratorul de analize fizico-chimice și microbiologice ale alimentelor
      • Ofertă consultanță, expertiză și servicii centre de cercetare
    • Publicații
      • The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI - Food Technology
      • Innovative Romanian Food Biotechnology
    • Evenimente științifice
      • Simpozionul EuroAliment
      • Sesiune științifică studențească
      • Workshopuri
    • Rezultate ale activităților CDI
      • Articole publicate în reviste cotate Web of Science (Clarivate Analytics)
      • Articole publicate în baze de date internaționale
      • Brevete acordate și documentații depuse 2015-2022
      • Cărți și capitole in edituri internaționale și naționale
      • Premii internaționale și naționale
      • Proiecte în implementare
  • Admitere
  • Știri
    • Pe aripi de zână - drumul trofeului Ecotrophelia Gold 2018, de la Paris la Galați
    • Consumatorii și siguranța alimentară - cercetare europeană de top în proiectul SafeConsume*
    • Tradiția învățării în stațiile pilot
    • Premii speciale pentru doctoranzii Facultății la Conferința Școlilor Doctorale
    • Absolvenți cu care ne mândrim: Prof. dr. ing. Carmen I. Moraru a fost aleasă Fellow a Institute of Food Technologists din Statele Unite ale Americii
  • Planuri de învățământ
    • Ingineria produselor alimentare
    • Controlul și expertiza produselor alimentare
    • Tehnologie și control în alimentație publică
    • Antreprenoriat în producție alimentară
    • Piscicultură și acvacultură
    • Știința și ingineria alimentelor
    • Controlul, Expertizarea și Siguranța Alimentelor
    • Nutriție
    • Știința și Ingineria Bioresurselor Acvatice
    • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism
    • Biotehnologia resurselor naturale
    • Controlul și expertizarea calității mediului
    • Expertizarea in combaterea fraudelor alimentare (la Buzău)
  • Contact