În perioada 27 – 28 mai 2021, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești care, și în acest an se va desfășura online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Evenimentul Științific intitulat, Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision, cuprinde 4 secțiuni și se adresează atât studenților din cadrul programelor de studii de licență și masterat, cât și elevilor din anii terminali de liceu.


Secțiuni:

Secțiunea 1. From Target Bioactives to Functional Foods (program)
Președinte
Conferențiar univ. dr. ing. Vasilica BARBU
Membri
Conferențiar univ. dr. ing. Oana CONSTANTIN
 
Ș.l. dr. ing. Georgiana HORINCAR
 
Student Bogdan Bocăneală
Secretar
Doctorand ing. Ștefania Adelina MILEA
 
Secțiunea 2. New Dimensions of  Quality and Safety in Food Processing (program)
Președinte
Ș.l. dr. ing. Loredana DUMITRAȘCU
Membri
Ș.l. dr. ing. Iulia BLEOANCĂ
 
Ș.l. dr. ing. Corina NEAGU
 
Student Irina Carteră
Secretar
Doctorand ing. Nina Nicoleta CONDURACHE
 
Secțiunea 3. New Trends in Human Nutrition (program)
 
Președinte
Conferențiar univ. dr. ing. Cristian DIMA
Membri
Ș.l. dr. ing. Ina VASILEAN
 
Ș.l. dr. ing. Dana MORARU
 
Student Nicoleta Dermengiu
Secretar
Ș.l. dr. ing. Maria GARNAI
 
Secțiunea 4. Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences (program)
 
Președinte
Conferențiar univ. dr. ing. Iulia GRECU
Membri
Conferențiar univ. dr. ing. Angelica DOCAN
 
Ș.l. dr. ing. Daniela IBĂNESCU
 
Student Valentina DEDIU
Secretar
Ș.l. dr. ing. Ștefan PETREA
 

Prezentările vor fi realizate cu ajutorul aplicaţiei MS PowerPoint și susținute în limba engleză. Se recomandă să conţină un număr de slide-uri corespondent timpului alocat prezentării, respectiv de 10 minute.

Anul acesta vor fi acordate următoarele categorii de premii:

  1. Premii acordate de Universitate;
  2. 3 mențiuni acordate de Facultate;
  3. Premii speciale acordate de Ministerul educatiei, din fonduri extracurriculare și anume Premiul Special al Juriului, Premiul ”Azi student, mâine Antreprenor” și Premiul #StudentlaSIA#!

Organizatorii urează succes tuturor participanților!


 

În perioada 28 – 29 mai 2020, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, organizează Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, sub egida Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision, online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Secțiuni

Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Vasilica Barbu
Membri:
Conf. univ. dr. ing. Oana Emilia Constantin
 
Șef lucr. dr. ing. Loredana Dumitrașcu
 
Student Iulia Bilec, Anul IV, CEPA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Oana Viorela Nistor

Președinte:
Prof. univ. dr. ing.habil. Daniela Borda
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Corina Neagu
 
Șef lucr. dr. ing. Cristian Vasile Dima
 
Student Larisa Angherl, Anul IV, IPA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Gabriela Ploscuțanu

Secțiunea 3. Environmental science
Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Angelica Ionela Docan
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Adina Popescu
 
Șef lucr. dr. ing. Daniela Cristina Ibănescu
 
Student Monica Badiu (Moraru), Anul II CECM
Secretar 
ing. Alina Antache

 Secțiunea 4. Aquaculture
Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Iulia Rodica Grecu
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Aurelia Nica
 
Șef lucr. dr. ing. Ștefan Mihai Petrea
 
Student Valentina Andreea Dediu, Anul I CECM
Secretar 
ing. Mirela Crețu

Președinte:
Conf. univ. dr. ing. Luminița Anca Georgescu
Membri:
Șef. lucr. dr. ing. Dana Iulia Moraru
 
Șef lucr. dr. ing. Iulia Lidia Bleoancă
 
Student Bogdan Bocăneală, Anul I CESA
Secretar 
Șef lucr. dr. ing. Octavian Baston
 
Instrucțiuni de redactare a prezentărilor
 
Prezentările vor fi redactate în limba engleză și realizate prin intermediul aplicaţiei MS PowerPoint. Se recomandă să conţină un număr de slide-uri corespondent timpului alocat prezentării, respectiv 10 minute.