Sesiune științifică studențească

În perioada 30 – 31 mai 2024, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, eveniment desfășurat on site. Pentru studenții înscriși la facultățile de profil din țară exista și posibilitatea susținerii lucrărilor, on line, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.
Evenimentul științific intitulat OPEN INNOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM are ca obiectiv principal încurajarea schimbului de idei, concepte, experiențe între studenți, masteranzi și cadre didactice. Totodată, urmărește dezvoltarea limbajului științific și adaptarea la modul de transmitere a informațiilor într-o limbă de circulație internațională, respectiv limba engleză.
Sesiunea de comunicări reunește în cadrul secțiunilor denumite sugestiv, From Students` Research Towards Innovation in Food Science and Food Technology, și Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences, prezentări ale rezultatelor obținute din cercetarea științifică, construind în același timp un cadru conceptual în care să se explice și să se formuleze noi direcții de cercetare dar și noi oportunități de colaborare.
Oferim și anul acesta posibilitatea elevilor de liceu din clasele a XI-a și a XII-a de a ni se alătura demersului stiintific, cu prezentări tip poster, în cadrul secțiunii speciale, intitulate Integrarea Inteligenței Artificiale în Managementul Calității Alimentelor și a Mediului.
Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, mulțumește SPONSORILOR pentru susținerea Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice Studențești, OPEN INOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM.

În perioada 26 – 27 mai 2022, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești care, în acest an se va desfășura on site. Pentru colegii noștri, de la facultățile de profil din țară va exista și posibilitatea susținerii lucrărilor prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Evenimentul Științific intitulat, Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision are ca obiectiv principal încurajarea schimbului de idei, concepte, experiențe în domeniul Științelor vieții aplicate și Biotehnologii, între studenți, masteranzi și cadre didactice. Totodată, urmărește dezvoltarea limbajului științific și adaptarea la modul de transmitere a informațiilor într-o limbă de circulație internațională, respectiv limba engleză.

Sesiunea de comunicări reunește într-o singură secțiune denumită sugestiv, From Students` Research Towards Innovation in Food Science, Food Technology and Aquaculture, prezentări ale rezultatelor obținute din cercetarea științifică, construind în același timp un cadru conceptual în care să se explice și să se formuleze noi direcții de cercetare dar și noi oportunități de colaborare. 

Link: https://www.scss.ugal.ro/2022/index.php/facultati/facultatea-de-stiinta-si-ingineria-alimentelor

 


În perioada 27 – 28 mai 2021, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, vă invită să participați la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești care, și în acest an se va desfășura online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.

Evenimentul Științific intitulat, Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision, cuprinde 4 secțiuni și se adresează atât studenților din cadrul programelor de studii de licență și masterat, cât și elevilor din anii terminali de liceu.

Link: https://www.scss.ugal.ro/2021/index.php/facultati/facultatea-de-stiinta-si-ingineria-alimentelor


 
În perioada 28 – 29 mai 2020, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor, organizează Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești, sub egida Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision, online, prin intermediul Platformei Microsoft Teams.