Rezultatele studenţilor din anul II, domeniul Ingineria produselor alimentare pentru anii 1 şi 2 de studii, în vederea repartizării pe specializări, an universitar 2022/2023


Observații:
Termen de contestaţii la rezultatele afişate 06 mai 2022. Punctele de credit sunt calculate ca produs dintre notă şi numărul de credite ale unei discipline. Repartizarea pe specializări se va face în ordine descrescătoare a punctelor de credit. Repartizarea pe specializări se va derula în perioada 9-13 mai 2022, prin transmiterea pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., a opţiunilor studentului, în ordinea preferinţelor.

Exemplu:  
  • Opţiunea 1: specializarea C; 
  • Opţiunea 2: specializarea A;
  • Opţiunea 3: specializarea B.

Numărul de locuri pentru primele două specializări cu numărul cel mai mare de solicitări ale studenţilor este câte 20 locuri/specializare.


Documente: