Știri și evenimente

Sesiune suplimentară de restanțe în perioada 07-26.11.2023

În acord cu Hotărârea Consiliului Facultății nr. 24 din 7 noiembrie 2023, s-a aprobat o sesiune suplimentară de restanțe, în perioada 07-26.11.2023, pe baza cererilor transmise de studenți, pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..



De asemenea, s-a aprobat reexaminarea studenților la disciplinele la care cadrul didactic nu mai este în activitate, de către cadrul didactic titular care a preluat disciplina.

 

Universitatea Dunărea de Jos din Galați este partener asociat în proiectul Erasmus+ AEDIL DAIRY – CoVe

Universitatea Dunărea de Jos din Galați este partener asociat în proiectul Erasmus+ AEDIL DAIRY – CoVe, Excelență Europeană în Sectorul Lactatelor și susține, prin transferul de cunoștințe, Colegiul Andronic Motrescu din Rădăuți, jud. Suceava, pentru a deveni Centru educațional Vocațional de Excelență în domeniul produselor lactate, pentru formarea unor absolvenți capabili să se integreze pe piața forței de muncă, care să aibă competențe și abilități în acord cu cerințele moderne din industria produselor lactate.

 

Rezultate intermediare Admitere 2023

Rezultatele Intermediare ale concursului de #Admitere2023 la Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor pot fi consultate aici.

Felicitări!

În perioada 25 - 28 iulie 2023 (termen final de depunere diplome - 28 iulie, ora 10.00) vă așteptăm în Strada Domnească, Corp F, sala 103 pentru depunerea diplomelor în original.

Factor de impact 1,0 pentru revista Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology, indexată în Web of Science Core Collection

Revista Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology (https://www.gup.ugal.ro/ugaljournals/index.php/food/index) este indexată în Emerging Sources Citation Index (Web of Science Core Collection). Începând cu acest an, Clarivate va calcula factor de impact și pentru jurnalele din această categorie a Web of Science.

Astfel, în ediția 2022 a Journal Citation Reports (publicată în 28 iunie 2023 de Clarivate), jurnalul Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology are factorul de impact 1,00.

Informații complete despre indicatorii scientometrici ai Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology se obțin accesând paginile:

- https://jcr.clarivate.com/jcr-jp/journal-profile?journal=ANN%20U%20DUNAREA-FOOD&year=2022

- https://uefiscdi.gov.ro/scientometrie-reviste

Felicitări echipei editoriale pentru eforturile de menținere a unor standarde ridicate în activitatea publicistică!