Știri și evenimente

HEINEKEN Trainee Program își așteaptă aplicanții pe platforma Jobful!

HEINEKEN a prelungit înscrierile pentru programul de internship în domeniul Supply Chain până pe data de 15 septembrie 2021.


HEINEKEN România, compania producătoare de bere cu patru fabrici în România, derulează înscrieri la HEINEKEN Trainee Program, un program de recrutare adresat tinerilor absolvenți de studii universitare, cu profil tehnic sau alimentar, care își doresc să înceapă o carieră în industria berii.

Programul poartă denumirea: 8 trainees, în aventura către un job de poveste. Compania pune la dispoziție 8 poziții de trainee în departamentul de Supply Chain, în cele 4 fabrici HEINEKEN din România.


HEINEKEN Trainee Program, care a debutat la începutul lunii septembrie, se va derula pe parcursul a 13 luni. La sfârșitul programului, tinerii care au obținut cele mai bune rezultate pot primi o ofertă de lucru pe termen nedeterminat în companie.

Derulat pe platforma Jobful (https://www.jobful.io/), procesul de înscriere este gândit ca o experiență de recrutare alternativă, captivantă și dinamică. Provocări, Mystery Box, Academia de Bere sunt doar câteva dintre activitățile care îi așteaptă pe aplicanți.


Un job de poveste începe pe jobful.io! Pe platforma Jobful, cei interesați pot afla mai multe despre program: criterii de selecție, beneficii și pot parcurge procesul de înscriere. Mai multe detalii puteți accesa pe pagina programului.


Mulțumim și pentru mai multe detalii, vă rog să nu ezitați în a ne contacta!

Echipa Jobful

Anunț important pentru studenți

Având în vedere HS 167/27.07.2021 cu privire la sesiunea de restanțe suplimentară din perioada 1-10 septembrie 2021, Consiliul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor a stabilit oportunitatea organizării și condițiile de desfășurare ale acestei sesiuni, după cum urmează:

  • În aceasta sesiune se vor  prezenta studenții din toți anii de studii aflați în situație de repetenție precum și studenții din ani terminali în vederea înscrierii la examenul de diplomă/disertație.
  • Studenții vor formula cererea de reexaminare la disciplina/ele la care vor să susțină reexaminare și le vor transmite prin email/fizic la secretariatul facultății, cel târziu până la data de 30 august 2021.
  • Secretariatul verifică studenții și dacă se încadrează în condițiile de la alin. 1, solicită cadrului/elor didactice  fixarea datei de susținere a restanței.
  • Secretariatul va comunica studentului datele propuse de către cadrele didactice.
  • Toate examenele din această sesiune vor fi în regim de credite (cu plata taxei de 35 lei/examen restant).

     

Student Ambasador UDJG

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a stabilit condițiile de dobândire și exercitare a calității de Student Ambasador al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.


Procedura (care poate fi consultata aici) este valabila pentru toți studenții înscriși la una din facultățile din cadrul UDJG, indiferent de forma de învățământ, programul, respectiv anul de studii în care studentul este înscris.


Procedura stabilește direcțiile generale și mijloacele de informare și de promovare a ofertei educaționale și a facilităților destinate studenților, iar aceștia se pot implica în activități de informare și de promovare a UDJG, desfășurate direct și/sau online în calitate de Student Ambasador UDJG

Rezultate intermediare Admitere 2021

#ComunitateaSIA îi felicită pe cei mai tineri și aspiranți dintre viitorii săi membri! Viitorii noștri studenți în anul I sunt așteptați în perioada 22 - 25 iulie 2021 pentru depunerea diplomelor de bacalaureat în original.

Îi felicităm pe toți și abia așteptăm să ne cunoaștem în sălile de curs, laboratoare și stații pilot!

Listele cu rezultate intermediare pot fi consultate aici.