Știri și evenimente

Factor de impact 1,0 pentru revista Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology, indexată în Web of Science Core Collection

Revista Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology (https://www.gup.ugal.ro/ugaljournals/index.php/food/index) este indexată în Emerging Sources Citation Index (Web of Science Core Collection). Începând cu acest an, Clarivate va calcula factor de impact și pentru jurnalele din această categorie a Web of Science.

Astfel, în ediția 2022 a Journal Citation Reports (publicată în 28 iunie 2023 de Clarivate), jurnalul Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology are factorul de impact 1,00.

Informații complete despre indicatorii scientometrici ai Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI-Food Technology se obțin accesând paginile:

- https://jcr.clarivate.com/jcr-jp/journal-profile?journal=ANN%20U%20DUNAREA-FOOD&year=2022

- https://uefiscdi.gov.ro/scientometrie-reviste

Felicitări echipei editoriale pentru eforturile de menținere a unor standarde ridicate în activitatea publicistică!

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești

În perioada 25 – 26 mai 2023, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor organizează Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești, OPEN INNOVATION FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM.
Evenimentul științific cuprinde două secțiuni:

  • From Students` Research Towards Innovation in Food Science and Food Technology;
  • Challenges and Opportunities for Aquaculture and Environmental Sciences.

În cadrul celor două secțiuni, studenții și masteranzii din diferite centre universitare din țară își vor expune rezultatele cercetărilor, vor face schimb de idei și concepte, vor avea noi oportunități de colaborare.
Anul acesta oferim și elevilor de liceu posibilitatea de a ni se alătura demersului stiintific, cu prezentări tip poster.
Pentru mai multe informații si înscriere, accesați site-ul: https://www.scss.ugal.ro/index.php/facultati/facultatea-de-stiinta-si-ingineria-alimentelor.
Vă așteptăm!

onlayn kazino Mostbet

Workshop dedicat anului I: Tehnici de învățare eficientă. Managementul stresului și timpului

În atenția studenților din anul I!

Întrucât nu mai e mult timp până la sesiunea de iarnă, pentru a veni în sprijinul studenților din anul I care se vor confrunta cu prima sesiune din viața de student, conducerea Universității, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, organizează o serie de activități de tip workshop vizând formarea abilităților de învățare eficientă, gestionarea stresului și timpului afectat pregătirii pentru examene.

Workshopul Tehnici de învățare eficientă. Managementul stresului și timpului se va desfășura joi, 19 ianuarie 2022, începând cu ora 14.00 în sala E403.

Vă așteptăm!

Sesiune suplimentară de restanțe aprilie 2023

În perioada 03-16 aprilie 2023, conform HCF 6/15.03.2023, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor organizează sesiune suplimentară de restanțe pentru studenți. Cererile de reexaminare pentru această sesiune vor fi depuse fizic la secretariatul facultății sau prin email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Formularul de cerere pentru susținerea examenelor restante poate fi descărcat aici

https://mostbet-games.net/eg/

Rezultate finale selecție burse Ursus

Rezultatele finale ale selecției dosarelor pentru bursele Ursus pot fi consultate aici.

netfucks