Sesiunea științifică studențească 2020 se va desfășura în perioada 28-29 mai, sub egida: Sustainable Foods for a Safety Future: A Healthy and Quality Life Vision.
Mai multe detalii la http://tempsite.ugal.ro/sia/index.php/ro/cercetare/evenimente-stiintifice/sesiune-stiintifica-studenteasca.
La explicația plății se vor menționa:
- Numele și prenumele studentului;
- CNP-ul;
- Facultatea;
- Forma de învățământ (ZI/IFR);
- Tipul taxei plătite (exemplu: taxa școlarizare, taxa reînmatriculare, taxa restanțe ani anteriori cu denumirea obiectului, lucrări de laborator/seminarii cu denumirea obiectului, ex. finalizare studii licență/master).
Număr locuri alocate pe specializări:
Ingineria produselor alimentare – 14 locuri
Controlul și expertiza produselor alimentare – 14 locuri
În email, studenții vor specifica Numele și ordinea opțiunilor (Opțiunea 1 și Opțiunea 2). In funcție de numărul de credite acumulate din anul 1 și 2, studenții vor fi repartizați în funcție de opțiunile acestora. În caz de baraj (același număr de credite) se va lua în calcul media aritmetica a notelor din anul 1 si 2.
Numărul de credite pentru anul 1 si sem 1 din anul 2 poate fi vizualizat aici.
Publicat in data de 6.05.2020
Toate documentele referitoare la selectie (calendar, cerere de inscriere, conditiile si criteriile de selectie etc.) sunt postate pe site-ul http://www.ugal.ro/relatii-internationale/programul-erasmus/selectia-studentilor-2020-2021 si pe paginile de Facebook (@erasmusudjg) si Instagram(@erasmus_udjg) ale Biroului Erasmus.