Știri și evenimente

Anunț important pentru studenți

Având în vedere HS 167/27.07.2021 cu privire la sesiunea de restanțe suplimentară din perioada 1-10 septembrie 2021, Consiliul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor a stabilit oportunitatea organizării și condițiile de desfășurare ale acestei sesiuni, după cum urmează:

  • În aceasta sesiune se vor  prezenta studenții din toți anii de studii aflați în situație de repetenție precum și studenții din ani terminali în vederea înscrierii la examenul de diplomă/disertație.
  • Studenții vor formula cererea de reexaminare la disciplina/ele la care vor să susțină reexaminare și le vor transmite prin email/fizic la secretariatul facultății, cel târziu până la data de 30 august 2021.
  • Secretariatul verifică studenții și dacă se încadrează în condițiile de la alin. 1, solicită cadrului/elor didactice  fixarea datei de susținere a restanței. Namų ir sienų šiltinimas į oro tarpus Vilniuje gera kaina witas.lt
  • Secretariatul va comunica studentului datele propuse de către cadrele didactice.
  • Toate examenele din această sesiune vor fi în regim de credite (cu plata taxei de 35 lei/examen restant).

     

Student Ambasador UDJG

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a stabilit condițiile de dobândire și exercitare a calității de Student Ambasador al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.


Procedura (care poate fi consultata aici) este valabila pentru toți studenții înscriși la una din facultățile din cadrul UDJG, indiferent de forma de învățământ, programul, respectiv anul de studii în care studentul este înscris.


Procedura stabilește direcțiile generale și mijloacele de informare și de promovare a ofertei educaționale și a facilităților destinate studenților, iar aceștia se pot implica în activități de informare și de promovare a UDJG, desfășurate direct și/sau online în calitate de Student Ambasador UDJG

Rezultate intermediare Admitere 2021

#ComunitateaSIA îi felicită pe cei mai tineri și aspiranți dintre viitorii săi membri! Viitorii noștri studenți în anul I sunt așteptați în perioada 22 - 25 iulie 2021 pentru depunerea diplomelor de bacalaureat în original.

Îi felicităm pe toți și abia așteptăm să ne cunoaștem în sălile de curs, laboratoare și stații pilot!

Listele cu rezultate intermediare pot fi consultate aici.

RachatvotreVoiture.com/ rachat véhicule hs accidentésans controle technique, vente voiture export

Premiile speciale Prof. G.M. Costin și Prof. Constantin Moraru la Conferința Școlilor Doctorale 2021

Premiile speciale Profesor G.M. Costin și Profesor Constantin Moraru sunt premii care onorează personalități academice marcante ale școlii superioare gălățene de industrie alimentară, şi care, încărcate fiind de amintirile unor cariere universitare strălucite, declanşează emoţii profunde. Aceste premii sunt acordate anual tinerilor cercetători, doctoranzi cu rezultate remarcabile, pe care le prezintă la Conferința Ştiinţifică a Școlilor Doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos" din Galaţi (CSSD-UDJG).

Anul acesta, Premiul ”Profesor G.M. Costin” a fost obținut de Ștefania Adelina Milea, doctorandă în cadrul Şcolii Doctorale de Ingineria Produselor Alimentare (coordonator Prof. Nicoleta Stănciuc) pentru lucrarea “Effect of glycosylation with xylose on the ability of whey proteins to encapsulate the flavonoids from yellow onions skins” iar Premiul ”Profesor Constantin Moraru” a fost acordat lui Octavian Augustin Mihalache, doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Inginerie Mecanică și Industrială (coordonator Prof. Anca Ioana Nicolau) pentru lucrarea “Challenging consumers’ tactile sense in relation to food refrigeration practices”.

Pentru instituirea premiilor, Facultatea Știința și Ingineria Alimentelor (SIA) le transmite călduroase mulțumiri celor care motivează, inspiră și susțin tinere generații de cercetători, alumni de marcă ai SIA, dr. ing. Carmen Moraru, Profesor la Departamentul de Știința Alimentelor din cadrul Universităţii Cornell, SUA, și dr. ing. Cătălin Moraru, Director tehnic la National Food Lab, Inc., Ithaca, SUA.

Premiile, în valoare de 100$ fiecare, au fost acordate prin intermediul Asociației Specialiștilor din Industria Laptelui din România.