*Denumire de origine românească
Invitatul special este drd. Ștefăniță Decebal PĂDURE, Președintele Asociației pentru Promovarea Produsului Românesc, reprezentatul Patronatelor la Comitetul Economic și Social European, doctorand al Universității Dunărea de Jos din Galați.
Întâlnirea face parte din seria evenimentelor organizate de Departamentului de relații cu studenții și orientare profesională (DOPS-SIA) și Compartimentul de Marketing Academic, dedicate studenților Facultății SIA, care au ca scop orientarea formării educaționale în acord cu cerințele pieței muncii și ale angajatorilor.
Cadrele didactice iși pot exprima intenția de a participa la întâlnire la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Conform Hotărârii Senatului nr. 10 din data de 3 februarie 2021, activitatea didactică pe semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 se va desfășura astfel:
În primele 7 săptămâni, respectiv în perioada 15 februarie – 4 aprilie 2021, activitățile didactice (cursuri, seminarii, laboratoare, proiecte) se vor desfașura on-line, pe platforma Microsoft Teams;
Pentru următoarele 7 săptămâni, respectiv în perioada 5 aprilie – 28 mai 2021, Facultatea Stiinta si Ingineria Alimentelor va stabili propriul program de desfășurare a activităților didactice, care va include activități față în față, în funcție de situația epidemiologică, cu respectarea măsurilor și actelor normative aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19;
Pentru întocmirea proiectelor de an, a lucrărilor de licență, respectiv de disertație, la cerere, se va permite accesul studenților în spațiile universității, pe tot parcursul semestrului al II-lea, cu respectarea măsurilor și actelor normative aplicate pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
a) Articole publicate în anul 2020, indexate Clarivate Analytics – Web of Science Core Collection, www.webofknowledge.com.
b) Citări pentru articole publicate în anul 2020, vizibile pe Web of Science All Data Bases, www.webofknowledge.com.
c) Brevete obținute în perioada 2019-2020.
d) Cereri de brevet de invenție depuse de tineri cercetători, în calitate de prim autor.
e) Reviste ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați, indexate în baze de date internaționale de prestigiu.
Lista premiilor obținute de cadrele didactice și doctoranzii Facultății Știința și Ingineria Alimentelor poate fi consultată aici.